Internationaal verhuizen

Uw verhuizing is onze zorg

Verhuizen van of naar het buitenland is een hele onderneming

Er gaan veel dingen anders en uw verhuizing vraagt om extra aandacht. Van het transport en de planning tot aan de wijze van verpakking en douaneaangelegenheden. Steven van den Ham Holding B.V. heeft veel ervaring met deze specifieke aanpak en helpt u graag internationaal verhuizen vanuit Gelderland.


Verhuizen binnen Europa

Binnen Europa verhuizen onze internationale verhuizers uw kostbaarheden voornamelijk via de weg, vanwege de relatief kortere afstanden. Indien nodig maken we eventueel ook gebruik van scheeps- of luchtvracht. Uw verhuizing kunt u tot in de puntjes door ons verhuisbedrijf voor het buitenland laten verzorgen, of u kunt kostenbesparend werken en een aantal zaken zelf doen. De keus is volledig aan u. 

We ontzorgen u op die manier die ú prettig vindt. Het kostenplaatje is dan ook altijd op maat.
Een ware uitkomst bij een verhuizing naar het buitenland of verhuizing vanuit het buitenland zijn onze opslagmogelijkheden. Hiermee geeft u uw inboedel en andere waardevolle spullen een veilig plekje terwijl u zich focust op de rest van de werkzaamheden die bij het internationaal verhuizen komen kijken.


Intercontinentaal verhuizen

Verhuist u naar of vanuit een land buiten Europa? Ook dan is Steven van den Ham Holding B.V. de aangewezen partij om u te helpen met uw verhuizing. Als lid van een gespecialiseerd mondiaal agentennetwerk beschikken we over betrouwbare verhuispartners op alle continenten. Vanuit Nederland coördineren we uw verhuizing – we zorgen voor de communicatie met de verschillende partijen in het buitenland, terwijl u gewoon zaken blijft doen met uw vertrouwde, Nederlandse partij.

Onze verhuisadviseur geeft u graag advies en kan het gehele verhuistraject toelichten in een persoonlijk gesprek bij u op locatie in Gelderland. Ons bezoek en de offerte zijn gratis en verplichten u tot niets! Neem direct contact op door te bellen naar +31 (0) 88 130 4130 of een bericht te sturen naar info@stevenvandenham.nl.